Winnaar van de internationale #tagourbag-wedstrijd bekend

TAG-OUR-BAG-Winner_1De vuilnis buitenzetten wordt wereldwijd een beetje leuker dankzij de creativiteit van de Amerikaanse Katy Edling, ook bekend als The Quiet Rabbit. Zij won namelijk onze internationale #TagOurBag-wedstrijd. Haar tekst komt op de PerfectFit afvalzakken en verdwijnt dus over de hele wereld in de prullenbak.

Duizenden creatievelingen vanuit de hele wereld stuurden hun teksten voor onze afvalzakken in via Twitter of onze website. Onze jury viel unaniem voor Katy’s geestige en inspirerende regel ‘Making room for bigger dreams’. De jury bestond trouwens uit Brabantia’s Communications Manager Anne Slaats, Value Director Mechteld Petersen en Product Designer Joris Smeets en topbloggers Laura Hitchcock van LittleStuff, Jo Yana van deco-design.biz, Irene Schampaert van Puur Confituur en Femke Dekker-ter Meulen van Femkeido.

Katy Edling is kunstenaar, grafisch ontwerpster en styliste. Onder de naam The Quiet Rabbit publiceert zij haar vreedzame en motiverende ideeën. Die dus ook over afval gaan. Katy: “Oud is uit, nieuw is in! Of je nu eten weggooit dat over datum is of je oude keukenspullen lekker opruimt, het is fijn te bedenken dat je ruimte maakt voor mooiere en betere zaken. Ik hoop dat deze uitspraak mensen inspireert om hun dromen scherp te houden, hoe klein ze ook zijn. Wanneer je Brabantia’s afvalzakken gebruikt, maak je ruimte voor JOU!”.

Katy won met haar gedachte €1.000,- aan Brabantia afvalemmers en een jaarvoorraad aan PerfectFit-afvalzakken. De zakken met haar tekst zijn begin volgend jaar online en in de winkels verkrijgbaar.

De jury deelde ook nog vijf troostprijzen uit, elk goed voor een 30- of 40-liter FlatBack+-pedaalemmer met een jaar afvalzakken:

  • ‘Ich bin ein Binliner!’ van Ella Niemans uit Nederland, vanwege de geestige woordspeling op het bekende citaat van Kennedy.
  • ‘Beware – contains evidence of a fabulous life’, van de Britse Emily Jayne Phipps, omdat het zo’n positieve kijk geeft op afval.
  • Mirja Van Holderbeke uit België krijgt een vermelding voor haar lieve: ’Lovely bag is looking for attractive bin’.
  • Eleen Verhaeghe uit België wint met haar grappig geformuleerde milieuboodschap: ‘See you later! #recycling’.
  • ‘#fail#topsecret#stuffofmyexboyfriend#planesick#dayafteraparty#mistrecipe’ van Tiphaine Gosse uit Frankrijk werd gekozen vanwege de bijzondere en grappige vorm.

Wij zijn blij met alle leuke inzendingen. Wil je op de hoogte blijven? Like ons op Facebook of ga ons volgen op Twitter @brabantialife

 

Winnaar van de internationale #tagourbag-wedstrijd bekend was last modified: September 25th, 2014 by Aime