Passie in huis en een hartveroverend Valentijnsmenu

Romantiek in de keuken

Chocolaatjes zijn lekker, maar Passion Red is pas echt hot! Van onze pittige rode producten heb je niet alleen langer, maar ook meer plezier. Zeker als je er een heerlijk en romantisch Valentijnsmenu voor je lief mee maakt.

Hartveroverend Valentijnsmenu

Dit is je kans om je liefde te tonen bij het ontbijt, de lunch en het diner. We hebben de ideale recepten om van je Valentijnsdag een heerlijke dag te maken.

brabantia tasty colours range
Ontbijt: Spicy smoothie

Goedemorgen! Begin je Valentijnsdag met deze smoothie met pit.…

– 200 ml yoghurt
– 200 ml sojamelk
– 200 gram gesneden aardbeien
– 2 eetlepels haverzemelen
– 1 eetlepel havermout
– 1 eetlepel honing
– 1 afgestreken theelepel kaneel
– 3 tot 5 Spaanse rode pepers
– Blend, serveer en geniet.

Lunch: Pizza del Amore

Voor een snelle Valentijnslunch maak je natuurlijk een heerlijke, hartvormige pizza al Pomodore e Basilico. Maak een dunne pizzabodem en duw en brabantia scales and timertrek aan de randen tot je een hartvorm hebt. Bedek die met dunne plakjes verse (roma) tomaat. Leg er dan blaadjes basilicum op. Maak de pizza af met wat peper en zout. Giet wat olijfolie over je pizza en bak hem daarna zo kort en zo heet mogelijk in de oven. Serveertip: die vurige Tasty Colours snijplank.

Diner: Hartige salade

Serveer een sappige steak, kipfilet of tonijnsteak met de liefste salade die er bestaat. En het recept is simpel: maak gewoon je favoriete salade, maar gebruik vandaag hartvormige stukjes fruit, mozzarella of tomaat. En die maak je met dat hartvormige koekjesvormpje uit onze Tasty Colours collection.brabantia cookie cutters

(Dat flesje wijn maak je natuurlijk open met je Tasty Colours kurkentrekker in romantisch rood.)

Hot deal: van 7 tot en met 14 februari verzenden we alle rode producten van onze rode pagina op brabantia.com ook nog eens gratis.

We hopen dat ons romantische menu van je Valentijnsdag een heerlijke dag maakt, waar je nog lang met plezier aan terug kunt denken.

Vergeet niet ons te liken op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws. Houd je van culinaire en interieur-inspiratie? Dan is onze Instagram pagina vast iets voor jou! En we spreken je natuurlijk ook graag op Twitter @Brabantialife!

Passie in huis en een hartveroverend Valentijnsmenu was last modified: February 15th, 2017 by Aime