Brabantia lanceert winnende limited edition ‘Design Your Bin’ ontwerpen

Pop Kitchen by BrabantiaDe winnende onwerpen van de ‘Design your Bin’ wedstrijd zijn nu in de winkels verkrijgbaar als onderdeel van het Retro Bin assortiment voor 2013!

De ‘Design Your Bin’-wedstrijd werd vorig jaar uitgeschreven en ontving meer dan 1000 creatieve ontwerpen voor afvalemmers uit de hele wereld. Deelnemers moesten een nieuw design creëren voor de 30-liter Retro Bin van Brabantia. De winnende ontwerpen, ‘Pop Kitchen’ en ‘Kitchen Collage’, geven je keuken een persoonlijk tintje en zijn nu te koop als onderdeel van een limited-edition assortiment.

Dominic Marshall uit het Engelse Staffordshire is de winnende designer van ‘Pop Kitchen’. Opgeleid als keramiekontwerper werkt hij nu als freelance designer van decoratieve patronen en doceert dit vak aan de Staffordshire University.

De eigentijdse grafische stijl van ‘Pop Kitchen’ is een ode aan gewone huishoudelijke voorwerpen en onze alledaagse omgeving en maakt gebruik van kleur om de belangrijkste ruimtes in huis iets extra’s te geven.

De Britse Patroon- en textieldesigner Kate York, uit Derbyshire, werd naast Brabantia Kitchen Collage Retro BinDominic ook als winnaar bekroond voor haar ontwerp ‘Kitchen Collage. Dit design is een opvallende combinatie van patronen die geïnspireerd zijn door allerlei keukenvoorwerpen. Het ontwerp is nostalgisch met een eigentijdse invalshoek en maakt gebruik van rood, blauw en wit voor een warm en uitnodigend accent in de keuken.

Beide 30-liter Retro Bins hebben een kunststof binnenemmer, een stevige body en een wegklapbare handgreep om de Bin te verplaatsen. Het deksel in glanzend staal opent en sluit probleemloos en fluisterzacht dankzij het geavanceerde MotionControl mechanisme. De Retro Bins hebben een garantie van 10 jaar.

Wil je Brabantia producten online kopen?Bekijk dan ons volledige assortiment hier. Vergeet niet om ons een ‘vind ik leuk’ te geven op Facebook en heb je vragen, dan kun je bij ons ook terecht op Twitter @Brabantialife.

 

Brabantia lanceert winnende limited edition ‘Design Your Bin’ ontwerpen was last modified: June 27th, 2013 by Aime