Algemene voorwaarden voor de #WallFixExperience wedstrijd van Brabantia

Doe hier mee aan onze #WallFixExperience wedstrijd.

1. De wedstrijd start op 10 april 2013 en sluit om middernacht (GMT) op 30 juni 2013. De wedstrijd staat open voor deelnemers uit alle landen van 18 jaar en ouder (met uitzondering van degenen die betrokken zijn bij de wedstrijd, werknemers en leveranciers van Brabantia en hun familie). Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

2. Deelname aan de wedstrijd is gratis en is niet afhankelijk van een verplichte aankoop. Vergeet niet dat door onze afbeelding te re-pinnen jouw pin zichtbaar wordt voor het algemene publiek en dat je Pinterest account identificeerbaar wordt.

3. De prijzen. De meest creatieve afbeelding wordt beloond met een prijzenpakket ter waarde van 175 euro: onze nieuwe PerfectFlow strijkplank, de nieuwe wastas (in jouw favoriete kleur), onze nieuwe slimme wasknijpers en een wasknijpertasje (in de kleur van jouw keuze). Acht tweede prijswinnaars winnen een nieuwe wastas ter waarde van 32,50 euro in de kleur van hun keuze.

4.0 Als je een Brabantia WallFix hebt, uploadt dan een afbeelding van je WallFix op Pinterest met de hashtag #WallFixExperience zodat we je inzending kunnen traceren. Je kunt ook (optioneel) een wastip toevoegen aan je pin. Bijvoorbeeld: “strijk wasgoed wanneer het nog een beetje vochtig is voor een perfect resultaat!”

4.1 Als je geen WallFix hebt, ga dan naar ons Pinterest WallFix Experience Board en re-pin gewoon een bestaande WallFix-afbeelding met de hashtag #WallFixExperience. Als je re-pint, moet je wel (verplicht) een wastip toevoegen. Bijvoorbeeld: “strijk wasgoed wanneer het nog een beetje vochtig is voor een perfect resultaat!”

4.2 Als je geen Pinterest account hebt, e-mail je inzending, foto en (eventueel) een wastip naar competitions@brabantia.com.

4.3 Alle inzendingen moeten binnen zijn vóór middernacht (GMT) op 30 juni 2013. Voor inzendingen die binnenkomen na de sluitingsdatum wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard.

5. De winnaars worden gekozen door onze jury; de ontwerper van de WallFix wanddroger, Anne Slaats (Shopper Marketeer bij Brabantia) en een laundry blogger.

6. Brabantia kan deze wedstrijd geheel of gedeeltelijk wijzigen, verlengen of annuleren.

7. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je ermee akkoord dat jouw pin aan het algemene publiek wordt getoond en dat je Pinterest account identificeerbaar is. Wij behouden ons het recht voor om foto’s, namen en woonplaats van alle prijswinnaars te tonen voor reclamedoeleinden (tenzij de winnaars afstand doen van hun prijs).

8. De winnaars van de wedstrijd ontvangen bericht per e-mail in de week van 1 juli 2013. De naam van de winnaar kan alleen worden aangevraagd door een voorgefrankeerde, aan jezelf geadresseerde envelop te sturen naar de statutaire zetel van Brabantia in het Verenigd Koninkrijk: Blackfriars Road, Nailsea, Bristol, BS48 4SB, Verenigd Koninkrijk.

9. De naam van de winnaar wordt ook bekend gemaakt op de Facebook pagina van Brabantia, Twitter en Pinterest.

10. Een exemplaar van dit reglement wordt kosteloos toegezonden aan iedereen die dit schriftelijk aanvraagt bij het bovenstaande adres.

11. Statutaire zetel van Brabantia in het Verenigd Koninkrijk: Blackfriars Road, Nailsea, Bristol,BS48 4SB (Verenigd Koninkrijk).

Algemene voorwaarden voor de #WallFixExperience wedstrijd van Brabantia was last modified: September 26th, 2016 by matt